A marhahúst vágd nagyobb darabokra, majd egy nagy fazékban tedd fel főni a zöldségalaplében.
A marhahús lassú főzése segít abban, hogy a hús omlós és ízletes legyen.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd add a húsos leveshez. Főzd őket együtt 30 percig.
A fokhagymát ne pirítsd túl, hogy ne legyen keserű íze, csak főzd bele a levesbe.
A krumplit hámozd meg, majd vágd kisebb darabokra, és add hozzá a leveshez.
A krumpli gyorsan megpuhul, ezért figyelj arra, hogy ne főzd túl.
A mandulát egy száraz serpenyőben pirítsd meg, majd őröld meg egy mozsárban vagy aprítógépben.
A pirított mandula különleges ízt ad a levesnek, ezért fontos, hogy ne hagyd ki.
A főzés végén add hozzá a mandula őrleményt, a koreai chili port, sót és borsot. Keverd jól össze.
A chili mennyiségét ízlés szerint szabályozhatod, ha szeretnéd, hogy erősebben fűszeres legyen.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel.
A koriander frissességet és színt ad a levesnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.