A mandulát durvára vágjuk, majd egy tálban összekeverjük a felaprított zöldségekkel.
A mandulát enyhén piríthatjuk, hogy még intenzívebb ízt adjon.
A burgonyát és sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, majd a káposztát is hasonló módon szeleteljük.
A zöldségek minél vékonyabbra vágása biztosítja, hogy egyenletesen ropogósra süljön.
Egy tálban felverjük a tojást, majd összekeverjük a zöldségekkel és a mandulával.
A tojás segít, hogy a tészta jól tapadjon a zöldségekre, így egyenletesen süljenek.
Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a tészta darabokat egyenként helyezzük bele.
A megfelelő hőmérsékletet úgy ellenőrizhetjük, hogy egy kis darab tésztát dobunk az olajba, és figyeljük, hogy az azonnal serceg-e.
Süssük a kakiage-t aranybarnára, majd szűrőkanállal emeljük ki az olajból, és helyezzük papírtörlőre.
Ne tegyünk túl sok kakiage-t egyszerre az olajba, hogy ne csökkentsük a hőmérsékletet, és ne nedvesedjenek meg a zöldségek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.