A methi leveleket mosd meg alaposan, és aprítsd fel.
A fenyérfű leveleit alaposan meg kell mosni, mivel porosak lehetnek.
A hagymát, fokhagymát és zöld chilit apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd meg egy kevés olajon.
A fokhagymát pirítás közben figyeld, hogy ne égjen meg, mert keserűvé válhat.
A felaprított methi leveleket add a pirított hagymához, és süsd 2-3 percig, hogy megpuhuljon.
A methi levelek gyorsan megpuhulnak, ezért ne süsd túl.
A búzalisztet és rizslisztet keverd össze, majd a fűszerekkel (kömény, garam masala, só) ízesítsd.
A lisztkeverékhez annyi vizet adj, hogy tésztát formálhass belőle.
Formálj kis golyókat a tésztából, majd süsd őket aranybarnára forró olajban.
Ügyelj arra, hogy az olaj elég forró legyen, hogy a golyók kívül ropogósak legyenek.
Miután elkészültek, szedd ki a Methi Bhaji-kat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít, hogy az olaj ne áztassa el a bhaji-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.