Egy kis serpenyĆben olvaszd meg a vajat alacsony lĂĄngon.
Alacsony lĂĄngon olvaszd a vajat, hogy ne Ă©gjen meg Ă©s ne barnuljon tĂșl.
Add hozzå a mézet, a friss citromlevet és a reszelt gyömbért. Keverd alaposan össze.
A friss citromlĂ© helyett hasznĂĄlhatsz citromhĂ©jat is az intenzĂvebb ĂzĂ©rt. Ăgyelj arra, hogy a gyömbĂ©rt finomra reszeld.
LassĂș tƱzön fĆzd a keverĂ©ket 5-7 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
FĆzĂ©s közben figyelj oda, hogy a mĂĄz ne forrjon tĂșl erĆsen, mert megĂ©ghet. IdĆnkĂ©nt keverd meg.
ĂzesĂtsd egy csipet sĂłval, majd keverd Ășjra össze.
A sĂł kiemeli a többi Ăzt, de csak Ăłvatosan adagold, nehogy tĂșlsĂłzd a mĂĄzat.
A mĂĄzat melegen tĂĄlald, vagy hagyd kihƱlni, Ă©s hasznĂĄld hĂșsok, zöldsĂ©gek vagy sĂŒtemĂ©nyek mĂĄzolĂĄsĂĄra.
A meleg mĂĄz jobban beszĂvĂłdik a hĂșsokba Ă©s zöldsĂ©gekbe. SĂŒtemĂ©nyek esetĂ©ben a kihƱlt mĂĄz jobban megdermed a felĂŒleten.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.