A pisztáciát aprítsd fel finomra, majd tedd félre.
Ha durvábban aprítod, a pisztáciák textúrája jobban érződik az ételben, amitől különleges lesz az ízélmény.
Egy lábasban keverd össze a kókuszreszeléket, cukrot és tejet, majd melegítsd közepes lángon, amíg a cukor elolvad.
Ha a keverék túl sűrűvé válik, adj hozzá egy kevés tejet, hogy könnyen keverhető legyen.
Amikor a keverék forrni kezd, add hozzá a vajat, a felaprított pisztáciát és a rózsavizet. Keverd jól össze, amíg egy homogén masszát kapsz.
A rózsavíz különleges ízt ad, ne hagyd ki, mert ettől lesz igazán autentikus az étel.
A kész masszát öntsd egy tálba, és hagyd lehűlni. Miután kihűlt, formázz belőle kis golyókat vagy hengereket, ahogy tetszik.
Használhatsz egy kevés vízet, hogy a kezedet ne ragadja meg a massza, miközben formázod.
Tálald a kész narkel naru golyókat friss rózsaszirommal díszítve, hogy egy extra illatos és szép megjelenést kapjon.
A szárított rózsaszirom nemcsak szép, hanem finom illatot is ad, amitől az étel még vonzóbbá válik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.