A főtt rizst tedd egy tálba, és tartsd melegen.
A friss, meleg rizs a legjobb alap a nattóhoz, mivel így a textúrája és íze is jobban passzol.
A nattót tedd egy kisebb tálba, és keverd el a szójaszószsal és szezámolajjal.
A szójaszósz segít kiemelni a nattó umami ízét, a szezámolaj pedig finom mogyorós aromát ad.
A kimchit apró darabokra vágd, és tedd a nattóhoz.
A kimchi erős, fűszeres íze jól illik a nattó enyhén savanykás ízéhez.
Főzz egy tojást, és tedd rá a kész nattóra. A tojás legyen lágy tojás, hogy krémes textúrát adjon.
A lágy tojás segít enyhíteni a nattó és kimchi intenzív ízét.
Szórd meg friss korianderrel és aprított zöldhagymával, majd tálald az ételt.
A koriander frissessége és a zöldhagyma íze tökéletes kiegészítője ennek az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.