A csirkemellet apró kockákra vágjuk, a sárgarépát és hagymát pedig finomra reszeljük.
A csirkemell darabokat érdemes egyforma méretűre vágni, hogy egyenletesen süljenek.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítsünk, és pirítsuk meg rajta a csirkemellet, amíg aranybarna nem lesz. Ezután adjuk hozzá a sárgarépát, hagymát és a zöldborsót, és pirítsuk további 3-4 percig.
A zöldségeket ne pirítsd túl, hogy megőrizzék a friss ízüket.
Adjunk hozzá a serpenyőhöz főtt rizst, szójaszószt és ketchupot. Keverjük össze, és pirítsuk az egészet alacsony lángon még 5-7 percig.
A rizst ne legyen túl nedves, hogy könnyen lehessen keverni és ne ragadjon.
Egy másik serpenyőben olívaolajat hevítsünk, és verjük fel a tojásokat. Öntsük a felvert tojást a serpenyőbe, és egy kicsit süssük, hogy rántottát kapjunk, de ne teljesen süssük meg, hogy lágy maradjon.
Ha könnyebb omlettet szeretnél, a tojásokat először egy picit sózd meg, és hagyd állni.
A tojásos omlettet borítsuk rá a rizses keverékre, majd tálaljuk melegen.
Ha szeretnél szép, egyenletes omlettet, használd egy nagyobb serpenyőt, és ügyelj, hogy a tojás ne legyen túl száraz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.