A hagym谩t v谩gd v茅kony szeletekre, majd hagyd 艖ket 15-20 percig pihenni, hogy a nedvess茅g眉k kienged艖dj枚n.
Ha a hagyma t煤l nedves, k枚nnyen sz茅tfolyhat a t茅szta s眉t茅s k枚zben.
A b煤zalisztet 茅s rizslisztet keverd 枚ssze egy t谩lban. Add hozz谩 a k枚m茅nyt, garam masal谩t, s贸t, z枚ld chilit, koriandert 茅s fokhagym谩t.
A f疟szereket mindig 铆zl茅s szerint adagold, ha szereted a cs铆p艖set, tegy茅l bele t枚bb chilit.
A hagym谩t add hozz谩 a lisztes kever茅khez, majd egy kis vizet adj hozz谩, hogy s疟r疟 t茅szt谩t kapj. Form谩zz kis goly贸kat a t茅szt谩b贸l.
A t茅szt谩nak el茅g s疟r疟nek kell lennie, hogy ne essen sz茅t s眉t茅s k枚zben.
Meleg铆tsd fel az olajat egy serpeny艖ben, 茅s s眉sd a bhaji-kat 3-4 percig, am铆g aranybarn谩k nem lesznek.
A megfelel艖 olajh艖m茅rs茅klet seg铆t, hogy a bhaji-k ropog贸sak legyenek 茅s ne sz铆vj谩k magukba az olajat.
Miut谩n elk茅sz眉ltek, szedd ki az Onion Bhaji-kat, 茅s tedd pap铆rt枚rl艖re, hogy lecs枚p枚gjenek az olajr贸l.
A pap铆rt枚rl艖 seg铆t, hogy az olaj ne 谩ztassa el a bhaji-t, 茅s meg艖rzi a ropog贸s text煤r谩t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.