A hagymát vágd vékony szeletekre, majd hagyd őket 15-20 percig pihenni, hogy a nedvességük kiengedődjön.
Ha a hagyma túl nedves, könnyen szétfolyhat a tészta sütés közben.
A búzalisztet és rizslisztet keverd össze egy tálban. Add hozzá a köményt, garam masalát, sót, zöld chilit, koriandert és fokhagymát.
A fűszereket mindig ízlés szerint adagold, ha szereted a csípőset, tegyél bele több chilit.
A hagymát add hozzá a lisztes keverékhez, majd egy kis vizet adj hozzá, hogy sűrű tésztát kapj. Formázz kis golyókat a tésztából.
A tésztának elég sűrűnek kell lennie, hogy ne essen szét sütés közben.
Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben, és süsd a bhaji-kat 3-4 percig, amíg aranybarnák nem lesznek.
A megfelelő olajhőmérséklet segít, hogy a bhaji-k ropogósak legyenek és ne szívják magukba az olajat.
Miután elkészültek, szedd ki az Onion Bhaji-kat, és tedd papírtörlőre, hogy lecsöpögjenek az olajról.
A papírtörlő segít, hogy az olaj ne áztassa el a bhaji-t, és megőrzi a ropogós textúrát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.