A bagettet szeleteld fel vékonyan. Ha szeretnéd, egy picit piríthatod is a szeleteket a serpenyőben.
A pirított bagett még finomabb, ha olívaolajjal megkened, mielőtt a sütőbe teszed.
A paradicsomot mosd meg, és vágd félbe. A fokhagymát reszeld le, vagy vágd fel apróra.
A fokhagyma frissessége fontos, így ha lehet, ne használj porított fokhagymát.
A paradicsom felét vágd apróra, majd dörzsöld a pirított bagett szeletek tetejére. Ezt követően egy kevés fokhagymát dörzsölj a kenyérre.
A friss paradicsomot kissé megsózhatod, hogy még intenzívebb ízt kapj.
A tonhalat csepegtesd le, és kanalazd a paradicsomos kenyérre. Keverd össze jól, és sózd, borsozd ízlés szerint.
Ha extra ízt szeretnél, a tonhalat egy kevés olívaolajjal is meglocsolhatod.
Szórd meg friss petrezselyemmel, és egy kis extra olívaolajjal tálald.
A petrezselyem frissességet ad az ételnek, és szép színt biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.