A kókuszlisztet, almapehelyet, paleo sütőport és sót egy nagy tálban keverd össze.
A kókuszliszt könnyen száraz lehet, ezért fontos, hogy alaposan összekeverd.
Add hozzá a tojást, a mandulatejet, és a kókuszolajat, majd kezd el összedolgozni a tésztát.
A tészta könnyen ragadhat, ezért dolgozd alaposan, hogy sima, rugalmas állagot kapj.
A tésztát hagyd pihenni 10 percig, hogy a liszt teljesen felszívja a folyadékokat.
Ez a lépés segít abban, hogy a tészta ne legyen túl ragacsos sütés közben.
Formázz kis golyókat a tésztából, majd nyújtsd őket egyenletes korongokká.
A tésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsd, hogy ne ragadjon.
Süsd a naanokat forró serpenyőben 2-3 percig mindkét oldalon, amíg meg nem jelennek rajta a barna foltok.
Ne használd olajat a serpenyőben, mert a paleo naanoknak az a legjobb, ha száraz serpenyőben sülnek.
Tálald a naanokat frissen, még melegen, ízlés szerint fűszerezve.
A paleo naan ízét fokhagymával vagy friss korianderrel is gazdagíthatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.