A diót pörköld meg egy száraz serpenyőben 2-3 percig, majd aprítsd finomra.
A dió pörkölése segít kihozni a gazdag ízét, és segíti, hogy jobban beleolvadjon a porba.
Keverd össze a porcukrot, a vaníliás cukrot és a fahéjat a finomra aprított dióval.
A fahéj és a vaníliás cukor különleges ízt ad a dióporhoz. Használhatsz friss vaníliát is, ha szeretnél.
A pandoro kalácsot szeleteld fel egyenlő, kb. 1 cm vastag szeletekre.
A pandoro puha tésztájának megfelelő szeletelése biztosítja, hogy minden falat egyenletesen el legyen látva a dióporral.
Szórd meg a dióporral a pandoro szeleteket, és locsold meg a tejjel, hogy a por szépen rásimuljon a kalácsra.
A tej segít, hogy a diópor jól rátapadjon a pandoro kalácsra, miközben megőrzi a tészta frissességét.
Tálald a pandorót egy tálon, friss, ropogós dióval díszítve, és egy csésze teával vagy kávéval.
A pandoro dióporral tökéletes reggelire vagy uzsonnára, különösen, ha egy csésze forró ital kíséri.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.