A paneert vágd kisebb kockákra. Egy tálban keverd össze a joghurtot, lime levet, fokhagymát, gyömbért, tikka fűszerkeveréket, sót és borsot.
A paneer kockák előtt tedd őket a fűszeres joghurtba és hagyd pácolódni legalább 30 percig, hogy jobban magukba szívják az ízeket.
A pácban lévő paneert egy serpenyőben vagy grillen süsd meg mindkét oldalon, amíg aranybarna és ropogós nem lesz.
Ha grillen sütöd, ügyelj rá, hogy ne égjenek meg a paneer kockák, mert a joghurt miatt könnyen odaéghetnek.
Amíg a paneer sül, készíts elő egy roti vagy pita lapot, és egy kis olívaolajjal locsold meg.
A roti lapot könnyedén megmelegítheted egy serpenyőben vagy grillen is, hogy ízesebb legyen.
A megsült paneert helyezd a roti lapra. Adj hozzá egy kevés salátát, egy pici céklalevet és a friss koriandert.
A salátát előre készítheted, hogy könnyebben összeállíthasd a wrapot.
Hajtogasd össze a wrapot, és tálald melegen.
A wrapot tálalás előtt akár egy papírszalvétába is teheted, hogy könnyebben lehessen tartani.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.