A sertéshús csontokat alaposan öblítsd le, majd tedd őket egy nagy fazékba.
A hús csontok segítenek gazdag, ízletes alaplevet készíteni, amely alapja a gamjatang levesnek.
Töltsd fel vízzel a fazekat, majd hozd forrásba. Miután felforrt, vedd le a habot és főzd alacsony lángon 30-40 percig.
A hab eltávolítása segít tisztább, finomabb levest kapni, és eltávolítja a fölösleges szennyeződéseket.
A sárgarépát és a burgonyát hámozd meg, majd vágd fel kisebb darabokra. A fokhagymát zúzd össze, a gyömbért reszeld le.
A gyömbér egy fűszer, amely különleges ízt ad a gamjatangnak, és segíti az emésztést.
A zöldhagymát vágd fel apróra, és tedd félre. A kimchit is készítsd elő, hogy készen álljon a főzéshez.
A kimchi frissessége és fűszeressége tökéletesen kiegészíti a leves gazdag ízvilágát.
Add hozzá a zúzott fokhagymát, reszelt gyömbért, sárgarépát, burgonyát és a sót a leveshez. Főzd további 30 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha a leves túl sűrű, adhatunk hozzá egy kevés vizet, hogy a kívánt állagot elérjük.
Miután a zöldségek megpuhultak, tedd hozzá a kimchit és a szójaszószt. Keverd össze, majd főzd még 10 percig.
A kimchi szaftos leve és fűszeressége új réteget ad a leveshez, ezáltal mélyebb ízeket érhetünk el.
Tálald melegen, és díszítsd friss zöldhagymával.
A friss zöldhagyma frissességet ad a kész ételnek, és egy kis ropogós textúrát biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.