A burgony谩t h谩mozd meg 茅s v谩gd kis darabokra. A z枚ldpaprik谩t 茅s a paradicsomot is apr贸ra v谩gd. A hagym谩t 茅s fokhagym谩t pedig finomra z煤zd vagy apr铆tsd.
Ha gyorsabban akarod elk茅sz铆teni, a burgony谩t el艖re megf艖zheted.
Egy serpeny艖ben olvaszd fel a vajat, majd add hozz谩 a hagym谩t 茅s a fokhagym谩t. Pir铆tsd 艖ket 眉vegesre.
A vaj gazdag 铆zt ad a pav bhajihoz, 铆gy 茅rdemes kicsit t枚bb vajat haszn谩lni, hogy finomabb legyen.
Add hozz谩 a paradicsomot 茅s a z枚ldpaprik谩t, 茅s f艖zd 艖ket p谩r percig, am铆g a paradicsomok felpuhulnak 茅s a z枚ldpaprika megpuhul.
A friss z枚ldpaprika 茅s paradicsom biztos铆tja a pav bhaji friss 铆z茅t.
Ezut谩n add hozz谩 a f艖tt burgony谩t, a pav bhaji masal谩t, s贸t 茅s borsot. Keverd 枚ssze, majd egy botmixerrel p眉r茅s铆tsd a kever茅ket, hogy sima sz贸szt kapj.
A botmixer haszn谩lata seg铆t abban, hogy a pav bhaji sz贸sz sima 茅s kr茅mes legyen.
Tedd vissza a kever茅ket a serpeny艖be, 茅s hagyd f艖zni 5-10 percig, hogy a f疟szerek 茅s a burgonya teljesen 枚ssze茅rjenek.
Ha a sz贸sz t煤l s疟r疟v茅 v谩lik, adj hozz谩 egy kev茅s vizet, hogy el茅rd a k铆v谩nt 谩llagot.
Add hozz谩 a friss spen贸tot, 茅s f艖zd m茅g p谩r percig, am铆g a spen贸t teljesen megpuhul 茅s 枚sszeesik.
A spen贸t 铆ze nagyszer疟en illik a pav bhajihoz, 茅s friss, z枚ld sz铆nt ad az 茅telnek.
T谩lal谩s el艖tt s眉sd meg a pavokat vajon, hogy ropog贸sak legyenek. T谩lald a pav bhajit a vajjal megkent pavokkal.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.