Készítsd el a palacsinta tésztát: egy tálban keverd össze a lisztet, a cukrot, és a csipet sót.
A lisztet szitáld át, hogy elkerüld a csomósodást a tésztában.
Üsd bele a tojásokat, és add hozzá a tejet, az ananász levét, és a kókusztejet. Keverd simára a tésztát.
A tésztát ne keverd túl, mert a palacsinta kemény lehet. Csak addig keverd, amíg a hozzávalók össze nem állnak.
Melegíts egy serpenyőt közepes lángon, és önts bele egy kevés olajat.
A serpenyő legyen elég forró, mielőtt a tésztát beleöntöd. A serpenyőt vékonyan kend ki olajjal, hogy a palacsinta ne ragadjon le.
Önts a tésztából egy merőkanálnyit a serpenyőbe, és süsd mindkét oldalát aranybarnára, körülbelül 2-3 percig oldalanként.
A palacsintát akkor fordítsd meg, amikor a tetején buborékok jelennek meg.
Miután a palacsinták elkészültek, locsold meg őket egy kis Pina colada likőrrel.
A likőrt óvatosan adagold, hogy a palacsinta ne ázzon el.
Tálald a Pina colada palacsintákat frissen, és ha szeretnéd, díszítheted egy kis kókuszreszelékkel.
A palacsintákat melegen tartsd tálalásig, például egy melegített sütőben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.