Nyújtsd ki a pizza tésztát lisztezett felületen, és helyezd egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
A tésztát ne nyújtsd túl vékonyra, mert az olívaolaj átáztathatja.
Keverj össze 2 evőkanál extra szűz olívaolajat az aprított fokhagymával, és egyenletesen kend a pizza tésztára.
Használj jó minőségű extra szűz olívaolajat, mert ez adja a pizza alapízét.
Szórd meg a tésztát friss rozmaringgal és egy csipet sóval és borssal.
A rozmaringot finomra vágd, hogy egyenletesen oszlassd el.
Locsold meg a pizzát a maradék olívaolajjal, és süsd előmelegített sütőben 220°C-on körülbelül 10-12 percig, amíg a tészta ropogósra sül.
Figyeld a pizzát sütés közben, hogy ne égjen meg. A sütési idő a tészta vastagságától is függ.
Miután a pizza elkészült, díszítsd friss bazsalikomlevelekkel, és tálald azonnal.
A bazsalikomot csak a sütés után tedd rá, hogy ne égjen meg és megőrizze az ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.