A paprikát vágd apró kockákra, a petrezselymet aprítsd fel.
A paprika legyen friss és ropogós, hogy kellemes textúrát adjon a projához.
Egy nagy tálban keverd össze a kukoricalisztet, a joghurtot, az olívaolajat, a tojásokat, a sót, a borsot és a sütőport.
A joghurt segít, hogy a proja lágyabb és finomabb legyen, míg a kukoricaliszt biztosítja a tökéletes textúrát.
Add hozzá a felaprított paprikát és petrezselymet a tésztához, majd jól keverd össze.
A paprikát és petrezselymet a végén tedd hozzá, hogy megőrizzék a friss ízüket.
A kész tésztát öntsd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és simítsd el a tetejét.
Ha szeretnéd, kenheted egy kevés olívaolajjal a tetejét, hogy szép aranybarna színt kapjon.
Süsd 180°C-ra előmelegített sütőben 30-35 percig, amíg a proja szépen megemelkedik és aranybarna lesz.
Ha a teteje túl gyorsan pirul, takard le egy alufóliával és süsd tovább, hogy a belseje is átsüljön.
Tálald melegen, és élvezd a finom paprikás proját!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.