A csirkecombot alaposan mosd meg, és egy nagy fazékba tedd bele. Önts rá annyi vizet, hogy ellepje a csirkét, és tedd fel főzni.
A csirke húsát a legjobb alacsony hőmérsékleten főzni, hogy megőrizze a szaftosságát.
A zöldségeket (sárgarépa, zeller, hagyma, fokhagyma) hámozd meg, és vágd nagyobb darabokra. A káposztát is vágd fel kisebb darabokra.
A zöldségeket érdemes egyenletes méretű darabokra vágni, hogy egyenletesen főjenek.
Amikor a csirke már félig megfőtt, add hozzá a zöldségeket a fazékba. Sózd és borsozd ízlés szerint.
Ha szeretnéd, egy kevés köményt is adhatsz hozzá, hogy még ízesebb legyen.
Főzd tovább a levest, amíg a csirke és a zöldségek teljesen megpuhulnak, kb. 30-40 percig.
A leves íze még gazdagabb lesz, ha hagyod állni egy kicsit, hogy a fűszerek jól összeérjenek.
A kész puchero de gallinát tálald friss korianderrel, és kínáld mellé főtt rizst vagy friss kenyérrel.
A koriander friss íze tökéletesen kiegészíti a gazdag levest, és igazán különleges ízhatást ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.