A marhahúst vágd kisebb kockákra, és sózd, borsozd meg. A krumplit, sárgarépát hámozd meg, és vágd fel kockákra.
A hús kockázása előtt győződj meg róla, hogy éles késed van, hogy könnyedén fel tudd vágni.
Egy nagy serpenyőben hevíts olajat, majd pirítsd meg a marhahúst közepes lángon. Ha a hús megpirult, vedd ki és tedd félre.
A hús pirítása közben ügyelj arra, hogy ne zsúfolj túl sok húst a serpenyőbe egyszerre, különben nem pirul meg rendesen.
A serpenyőben, ugyanabban az olajban, pirítsd meg a felkockázott hagymát és fokhagymát. Amikor üvegesedni kezd, add hozzá a sárgarépát és a zöldborsót.
A fokhagymát mindig finomra vágd, hogy ne égjen meg a serpenyőben, mert keserű ízt adhat.
Amikor a zöldségek is pirulni kezdtek, add hozzá a főtt krumplit és a marhahúst. Keverd jól össze, és párold 5-10 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A krumpli főzése után ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, hogy ne legyen túlságosan puha és összeomló.
Tálalás előtt szórd meg friss petrezselyemmel, hogy szép színt adjon és friss ízt biztosítson.
A petrezselymet mindig frissen tedd hozzá, hogy ne veszítse el aromáját a főzés során.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.