A tojásokat válaszd szét, a fehérjét verd fel kemény habbá.
A tojásokat szobahőmérsékleten használd, így könnyebben felverheted a fehérjét.
A tojások sárgáját keverd el a cukorral, vaníliás cukorral és a sóval egy nagy tálban.
A cukrot jól keverd el, hogy a tészta ne legyen szemcsés.
Add hozzá a kókuszreszeléket, a tejet és a lisztet, valamint a sütőport. Keverd simára.
Ne keverd túl erősen, hogy ne szivárogjon ki a levegő a tojásfehérjéből.
A felvert tojásfehérjét óvatosan add hozzá a kókuszos keverékhez, és keverd össze könnyedén.
A fehérje könnyed hozzáadása segít, hogy a tészta lágy és légies maradjon.
A keveréket töltsd muffin formákba, majd süsd 180°C-ra előmelegített sütőben 20-25 percig, amíg aranybarna színt kap.
Ha tűpróbát végzel, és a tű tisztán jön ki, akkor kész a sütemény.
Hagyd a formában kihűlni a süteményeket, majd óvatosan vedd ki és tálald.
A queijada de coco legjobb, ha teljesen kihűlt, hogy a kókusz íze jobban kijöjjön.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.