A paradicsomokat mosd meg, vágd fel apróra, és tedd egy lábasba.
Friss, érett paradicsomot használj a legjobb íz eléréséhez.
Add hozzá a vizet és forrald fel a paradicsomot. Főzd 5-7 percig, hogy a paradicsom megpuhuljon.
Ha gyorsítani szeretnéd, használhatsz paradicsom pürét is.
A tamarind pasztát add hozzá, majd ízesítsd sóval és borssal.
A tamarind egy kellemes savanykás ízt ad a levesnek, amitől igazán különleges lesz.
A mustármagot, köményt és borsot egy serpenyőben pirítsd meg szárazon, majd törd össze egy mozsárban vagy egy fűszermalom segítségével.
A frissen őrölt fűszerek intenzívebb ízt adnak az ételnek.
A fűszerkeveréket add hozzá a leveshez, és főzd tovább 5-10 percig.
Ne hagyd túl forrni, mert a fűszerek elveszíthetik frissességüket.
A hagymát vágd apróra, a fokhagymát zúzd össze, majd egy serpenyőben, olívaolajban pirítsd meg.
A pirított hagyma és fokhagyma hozzáadásával extra ízt adunk a levesnek.
A pirított hagymát és fokhagymát add hozzá a leveshez, és keverd jól össze.
A fokhagyma és hagyma friss, édes ízt ad a Rasamnak.
A végén szórd meg friss korianderrel, és tálald melegen.
A koriander friss zöld íze jól harmonizál a fűszeres leves ízével.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.