Tedd a tejet egy nagy edénybe, és forrald fel közepes lángon.
Használj friss, teljes tejjel készített alapot a gazdag ízért.
Amikor a tej forrni kezd, add hozzá a kamalabhog lisztet, és keverd jól össze.
A kamalabhog lisztet folyamatos keveréssel dolgozd bele, hogy ne maradjanak csomók.
A keveréket főzd alacsony lángon, folyamatosan keverve, amíg sűrűsödik.
Ne hagyd a masszát túlzottan megszáradni, hogy puha állagú legyen.
Formázz kis golyókat a masszából, és tedd őket forró vízbe.
A golyók ne legyenek túl nagyok, mert megduzzadnak a főzés során.
Főzd a golyókat 15-20 percig, amíg meg nem duzzadnak, majd tedd őket egy cukros szirupba.
A szirupot a víz és a cukor keverékéből készítheted, hogy édesen áztathasd a Rasgullákat.
Add hozzá a rózsavizet a sziruphoz, hogy különleges aromát adjon.
Használj friss rózsavizet a gazdag, virágos ízért.
Hagyd, hogy a Rasgullák jól átjáródjanak a sziruppal, majd tálald hűtve.
Hűtve igazán finom, ha néhány órát pihenteted a hűtőben.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.