A tejszínt öntsd egy lábasba, és kezd el melegíteni alacsony lángon, ügyelve, hogy ne forrjon fel.
A tejszínt ne hagyd felforrni, hogy ne váljon túlságosan sűrűvé, hanem sima, krémes állagot kapj.
A csokoládét apró darabokra törd, majd add hozzá a meleg tejszínhez. Keverd folyamatosan, amíg a csokoládé teljesen elolvad.
A csokoládé gyorsabban elolvad, ha előbb finomra törd, vagy akár reszelt csokoládét is használhatsz.
Adj hozzá egy kevés cukrot és fahéjat, hogy egy extra ízesítést adj a csokoládé krémhez. Keverd simára.
A fahéj jól illik a csokoládéhoz, de ha nem szereted, nyugodtan hagyhatod el, vagy más fűszert is hozzáadhatsz.
A Rasmalai darabokat tedd egy tálba, és öntsd rá a csokoládékrémet, hogy jól áthassa a süteményt.
A Rasmalai könnyen felszívja a csokoládékrémet, így az ízek jobban összeérnek.
Tedd a Rasmalait a hűtőbe legalább 30 percig, hogy a csokoládé krém jól összeérjen.
Ha a Rasmalait hosszabb ideig hűtöd, még gazdagabb ízt kapsz, és a csokoládé jobban megszilárdul.
Tálald frissen, és díszítsd egy kis reszelt csokoládéval vagy egy csipet fahéjjal, ha szeretnéd.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.