A csirkealaplevet öntsd egy lábasba, add hozzá a sót, szeletelt gyömbért és zúzott fokhagymát. Lassan forrald fel, majd főzd 20 percig, hogy az ízek összeérjenek. Tipp: a tiszta, áttetsző leveshez szűrd le az alaplevet a főzés végén.
A csirkemellet sózd meg, majd párold vagy főzd meg puhára. Ezután szeleteld vékony csíkokra. Tipp: a főzőléből tegyél félre egy keveset, ha extra sós levet szeretnél a tálaláshoz.
A tojásokat főzd 6 percig, majd hideg vízben hűtsd le, hámozd meg és vágd félbe. Tipp: ha krémes sárgáját szeretnél, ne főzd tovább 6 percnél.
A ramen tésztát főzd meg a csomagolás szerint, majd szűrd le és öblítsd át langyos vízzel. Tipp: a víz leöblítése segít a keményítő eltávolításában, így tisztább lesz a levesed.
Tálaláskor tegyél tésztát egy mélytányérba, öntsd rá a forró alaplevet, helyezz rá szeletelt csirkét, tojást, újhagymát és locsold meg kevés szezámolajjal. Tipp: tálaláskor adj hozzá nori lapot vagy főtt kukoricát, ha gazdagabb ízvilágra vágysz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.