A füstölt lazacot apróra vágd fel, majd tedd egy tálba.
Ha szeretnéd, a lazacot felapríthatod kisebb darabokra is, hogy egyenetlenebb textúrát kapj.
A főtt tojásokat apróra vágd, majd add hozzá a lazachoz.
A tojásokat ne vágd túl apróra, hogy jól érződjön a textúrája.
A túrót, majonézt, citromlevet, sót és friss borsot is tedd hozzá, majd alaposan keverd össze.
A majonéz selymes állagot ad a keveréknek, de ha enyhíteni szeretnéd a zsíros hatást, használhatsz joghurtot is.
Az uborkát apróra vágd és keverd hozzá a lazacos keverékhez.
Az uborka frissességet ad az ételnek, és segít, hogy könnyedebb legyen a textúrája.
A friss kaprot apróra vágd és keverd bele a salátába.
A kapor frissítő ízt ad, és tökéletesen illik a halas és tojásos összetevőkhöz.
A Skagenrörát kenheted fekete kenyérre, vagy akár tálalhatod salátával is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.