A garnélarákot alaposan főzd meg, majd hűtsd le és aprítsd fel kis darabokra.
A garnélarákot ne főzd túl, mert akkor gumiszerűvé válik. A főzés után azonnal hűtsd le hideg vízben.
A majonézt, túrót, friss citromlevet és tormapürét egy tálban keverd össze.
A túró krémessé teszi a szószt, a tormapüré pedig egy enyhén csípős ízt ad, ami jól harmonizál a garnélarákkal.
Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, a frissen őrölt borsot és egy csipet sót. Keverd alaposan össze.
A fokhagyma friss ízt ad az ételnek, a bors pedig kiemeli a torma és citrom savanykás ízét.
A kész masszát add hozzá a garnélarákhoz, majd alaposan keverd össze.
Ne keverd túl, hogy ne törjenek össze a garnélarák darabok.
Tálald hidegen, friss kaporral díszítve.
A kapor nemcsak szép díszítés, hanem friss ízt is ad a Skagenrörának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.