A marhahúst süsd meg egy serpenyőben vagy grillen, amíg kívül ropogós, belül pedig szaftos nem lesz. Sütési idő függ a hús vastagságától.
A hús sütésénél ügyelj arra, hogy ne süsd túl! Az ideális állag eléréséhez süsd 3-4 percig mindkét oldalon közepes hőmérsékleten.
A kenyeret pirítsd meg egy serpenyőben egy kis olívaolajjal, hogy ropogósra süljön.
Ha vastagabb kenyeret használsz, ügyelj rá, hogy a közepét ne hagyd túlságosan szárazra pirulni.
A tormát reszeld le, és keverd össze egy kis olívaolajjal, hogy egy krémesebb állagot kapj.
A torma adagját ízlés szerint módosíthatod, hogy megfelelő csípősséget érj el.
A sült marhahúst szeleteld vékony csíkokra, és tedd a pirított kenyérre.
A hús szeletelésénél érdemes a rostokkal párhuzamosan vágni, hogy a hús puhább legyen.
A füstölt lazacot helyezd a marhahúsra, majd díszítsd a friss petrezselyemmel és vékonyra szeletelt vöröshagymával.
A lazacot ügyelj arra, hogy ne fedje el teljesen a marhahúst, hanem egy kis része maradjon látható.
Tálald a smørrebrødet citromszeletekkel, hogy egy friss, citrusos ízt adj hozzá.
A citromot facsarhatod is a tetejére, hogy még frissebb ízt kapjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.