Solero Pineapple torta

Solero Pineapple

A Solero Pineapple egy frissítő, könnyed nyári desszert, amely az ananász természetes édességét ötvözi a lágy tejszínhabbal. Az édesség tökéletes választás a meleg hónapokra, mivel a friss gyümölcsök és a tejszínhab könnyed és üdítő ízélményt adnak. A torta alapja piskótából készül, amelyet gyümölcslével áztatunk, hogy gazdagabbá tegyük az ízeket. Ez az édesség nemcsak nyáron, hanem bármilyen alkalomra tökéletes választás, amely könnyed, de ínycsiklandó desszertet igényel.

Előkészület 30 perc
Elkészítés N/A
Teljes 30 perc
750 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzávalók

Adagok: 6
1 db Torta alap
200 ml Tejszínhab
150 g Ananász
50 g Cukor
50 ml Gyümölcslé (narancs vagy ananász)

Bevásárló kosár ikon Bevásárló lista (0)

    Allergén információ
    GluténGlutén
    TejTej

    Elkészítési Lépések

    1

    Először készítsd elő a torta alapot. Ha nem házilag készíted, válassz egy egyszerű piskótát, amely megfelelően tartós és nem túl száraz.

    2

    A tejszínhabot verd fel kézi vagy gépi habverővel, amíg kemény habot nem kapsz. Ügyelj arra, hogy ne verd túl, mert akkor a tejszínhab vízessé válhat.

    3

    Az ananászt hámozd meg, vágd fel apró darabokra, és ha szükséges, szórd meg egy kevés cukorral, hogy jobban kiadja a levét.

    4

    A gyümölcslét (narancs vagy ananász) öntsd egy tálba, majd mártsd bele a torta alapot, hogy jól átitassa a piskótát.

    5

    A torta alapot tedd egy tálcára, majd rétegezd rá a tejszínhabot, és az apróra vágott ananászt. A rétegeket váltogatva építsd fel a tortát.

    6

    A tetejére tegyél egy réteg tejszínhabot, és díszítsd friss ananásszal. Ha szeretnéd, szórhatsz még egy kis cukrot a tetejére.

    7

    Tedd a kész tortát a hűtőbe 2-3 órára, hogy a tejszínhab megdermedjen és az ízek összeérjenek.