Először készítsd elő a torta alapot. Ha nem házilag készíted, válassz egy egyszerű piskótát, amely megfelelően tartós és nem túl száraz.
A tejszínhabot verd fel kézi vagy gépi habverővel, amíg kemény habot nem kapsz. Ügyelj arra, hogy ne verd túl, mert akkor a tejszínhab vízessé válhat.
Az ananászt hámozd meg, vágd fel apró darabokra, és ha szükséges, szórd meg egy kevés cukorral, hogy jobban kiadja a levét.
A gyümölcslét (narancs vagy ananász) öntsd egy tálba, majd mártsd bele a torta alapot, hogy jól átitassa a piskótát.
A torta alapot tedd egy tálcára, majd rétegezd rá a tejszínhabot, és az apróra vágott ananászt. A rétegeket váltogatva építsd fel a tortát.
A tetejére tegyél egy réteg tejszínhabot, és díszítsd friss ananásszal. Ha szeretnéd, szórhatsz még egy kis cukrot a tetejére.
Tedd a kész tortát a hűtőbe 2-3 órára, hogy a tejszínhab megdermedjen és az ízek összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.