A rizslisztet egy tálba öntjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a vizet, és gyúrjuk, amíg sima, nem ragadós tésztát nem kapunk.
A tészta akkor jó, ha lágy és könnyen formázható. Ha túl száraz, adj hozzá még egy kevés vizet.
A földimogyorót és a szezámmagot pirítsd meg egy serpenyőben, majd őröld finomra. Keverd össze a párolt csirkehússal, szója pasztával és apróra vágott fokhagymával.
A szezámmagot ne pirítsd túl, mert megéghet és keserű ízt adhat.
A kész tésztát kis golyókká formáljuk, majd mindegyik közepébe egy kis adag tölteléket teszünk. Óvatosan zárd be a golyókat.
Ne túl nagy golyókat készíts, hogy egyenletesebben főjenek.
Egy nagy fazékban forralj vizet, és a golyókat add hozzá. Főzd őket 8-10 percig, amíg feljönnek a víz felszínére.
A golyók akkor vannak készen, ha a víz tetejére úsznak. Ha több adagban főzöd, ügyelj arra, hogy ne tegyél túl sok golyót a vízbe egyszerre.
Miután megfőttek, tálald a sós töltelékes Tangyuant friss korianderrel díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.