A marhahúst vágd fel apróra, és egy nagy lábasban tedd fel főni a vízbe. Főzd 10 percig, hogy kioldódjanak az ízek.
A marhahús puhítása érdekében használhatsz lassú főzőt is, hogy a hús sokáig főjön, és még ízletesebb legyen.
A sundae-t (koreai vér kolbászt) is tedd bele a lábasba. Adj hozzá fokhagymát és gyömbért, majd folytasd a főzést további 20 percig.
A sundae ízét kiemeli, ha nemcsak vízben, hanem szójaszószban is megfőzöd.
A hagymát vágd fel, és pirítsd meg egy serpenyőben kevés olajon, amíg üvegesedni nem kezd.
A hagyma pirítása extra ízt ad az ételnek, ami jobban kiemeli a fűszereket.
Ha a hús megpuhult, add hozzá a főzéshez a pirított hagymát, szójaszószt, sót és borsot. Főzd 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A szójaszósz ad egy gazdag ízt a levesnek, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl sós!
Ezután add hozzá a rizstésztát és főzd 5-7 percig, amíg a tészta megpuhul.
A rizstészta gyorsan fő, ezért ügyelj rá, hogy ne főzd túl, különben elpuhul.
Tálald a kész Sundae Guk-ot friss zöldhagymával díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.