Egy kis lábasban melegítsd fel az almalevet a fahéjrúddal, de ne forrald fel.
Az almalevet csak melegítsd fel, ne forrald, mert akkor elveszíti az ízét. Használj jó minőségű, 100%-os almalevet.
Vedd le a tűzről, és hagyd állni 5 percig, hogy a fahéj íze átjárja az almalevet.
Minél tovább hagyod állni a fahéjjal az almalevet, annál intenzívebb lesz a fahéj íze.
Távolítsd el a fahéjrudat, majd keverd hozzá a mézet, amíg teljesen feloldódik.
A méz helyett használhatsz más édesítőszert is, például agavé szirupot vagy juharszirupot.
Egy nagy kancsóba tedd a megmosott szedret, és enyhén törd össze egy kanállal, hogy kiengedje az ízét.
Óvatosan törd össze a szedret, hogy ne sérüljenek meg a szemek, és ne legyen túl sok szederlé.
Öntsd rá a citromlevet és az ízesített almalevet, majd keverd jól össze.
A citromlé frissességet ad a punch-nak. Használj frissen facsart citromlevet a legjobb ízért.
Töltsd fel szódavízzel, és óvatosan keverd el, hogy a szénsav megmaradjon.
A szódavízzel óvatosan keverd össze a punch-ot, hogy a szénsav ne illanjon el.
Poharakba öntve tálald, jégkockákkal és almaszeletekkel díszítve.
A punch-ot hidegen tálald, jégkockákkal és almaszeletekkel díszítve. Díszítheted még friss szederrel is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.