A bulgurt forró vízben főzzük meg, majd hagyjuk kihűlni. Ezt követően villával lazítsuk fel a szemeket.
A bulgurt ne főzzük túl, hogy megőrizzük a kellemes állagát.
A paradicsomot és az uborkát kockázzuk fel, a petrezselymet és a mentát apróra vágjuk.
A friss zöldségek aprítása egyenletes ízeket biztosít az ételben.
A felkockázott zöldségeket és a friss zöldfűszereket keverjük össze a bulgurral egy nagy tálban.
A tálban való keverés segít, hogy az ízek jól összeérjenek.
Öntsük rá a citromlevet és az olívaolajat, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A citrom frissessége és az olívaolaj gazdagsága tökéletes harmóniát alkot.
Jól keverjük össze az összes hozzávalót, és azonnal tálaljuk.
A tabbouleh frissen az igazi, de hűtőben is tárolható egy-két órán keresztül.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.