A Takuant vágd vékony szeletekre, és tedd félre.
Ha a Takuan túl erős ízű lenne, tartsd hideg vízben pár percig, hogy enyhüljön a sóssága.
Az uborkát szeld fel vékony karikákra, majd egy tálban keverd össze a Takuannal.
Az uborkát is érdemes szorosan vágni, hogy szép, egyenletes legyen a saláta.
A rizsecetet, olívaolajat, sót és borsot keverd össze egy kis tálban, hogy elkészítsd a saláta dresszinget.
A dresszingnek enyhén savanykásnak kell lennie, hogy kiemelje a Takuan és uborka friss ízét.
A dresszinget öntsd a Takuan-uborka keverékre, és alaposan keverd össze.
A dresszinget csak közvetlenül tálalás előtt add hozzá, hogy a saláta ne ázzon el.
A salátát szórd meg friss korianderrel és szezámmaggal.
A koriander frissítő, citrusos ízt ad, a szezámmag pedig ropogós textúrát biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.