A marhahúst vágd apró kockákra, sózd és borsozd meg, majd egy serpenyőben hevíts fel egy evőkanál olívaolajat, és pirítsd meg a húst.
A marhahús pirítása során ügyelj arra, hogy ne hagyd túlsütni, mert az étel elveszítheti szaftosságát.
A hagymát és fokhagymát vágd finomra, majd egy másik serpenyőben pirítsd meg őket olívaolajon, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma pirítása fontos, hogy az étel alapja gazdag ízű legyen.
A paradicsomot és uborkát szeleteld fel, és tedd félre, hogy tálalás előtt hozzá tudd adni a salátához.
A friss paradicsom és uborka roppanós textúrát adnak, amitől a saláta még ízletesebb lesz.
A koriandert aprítsd fel, és tedd félre a saláta díszítésére.
A koriander friss íze csodálatosan harmonizál a marhahússal, és színt ad az ételnek.
A kész marhahúst tedd a tálba, add hozzá a pirított hagymát, fokhagymát, és keverd jól össze.
A húsnak éppen megfelelően kell kihűlnie, hogy a saláta friss és kellemes hőmérsékletű legyen.
Öntsd rá a citromlevet, és alaposan keverd el, hogy az ízek jól összeérjenek.
A citromlé frissességet és savasságot ad a salátának, ami jól kiegészíti a marhahús gazdag ízét.
Tálald a salátát a friss paradicsommal, uborkával, és szórd meg a felaprított korianderrel.
A friss koriander díszítés a saláta végső érintése, ami nemcsak ízben, hanem látványban is feldobja az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.