A zöldségeket (paprika, zucchini, sárgarépa) tisztítsd meg és vágd kisebb, egyenlő méretű darabokra.
A zöldségeket próbáld egyforma méretűre vágni, hogy egyenletesen süljenek.
A gombát tisztítsd meg és szeleteld fel vékonyan.
A gombát ne áztasd vízben, inkább egy törlőkendővel tisztítsd meg, hogy ne szívjon fel túl sok vizet.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a fokhagymát, és pirítsd egy percig.
A fokhagyma gyorsan megéghet, figyelj rá, hogy csak enyhén piruljon.
Hozzáadd a zöldségeket és a gombát a serpenyőhöz. Főzd közepes lángon 5-7 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szükséges, egy kevés vizet adhatunk hozzá, hogy a zöldségek ne égjenek meg, de ne legyen túl vizes.
Öntsd rá a szójaszószt, majd szórd meg togarashi fűszerkeverékkel, és jól keverd össze.
A togarashi fűszerkeverék ad egy kis csípős ízt, de ha nem szereted a csípőset, kevesebb is elég belőle.
Főzd további 2-3 percig, amíg az ízek összeérnek.
Ha szeretnéd, egy kis lime levet is facsarhatsz a zöldségekre, hogy frissebb ízt adjon.
Tálald a zöldségeket friss korianderrel megszórva.
A koriander frissessége kiemeli a fűszeres ízeket, és szép színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.