Kezdjük a kukorica megfőzésével. Ha friss, akkor érdemes enyhén sózott vízben 5-7 percig főzni, ha fagyasztott, akkor pedig a csomagoláson lévő utasítások szerint.
Ha friss kukoricát használunk, a felforralt vízbe egy kis cukrot is tehetünk, hogy édesebb íze legyen.
A tortillákat enyhén megpirítjuk egy száraz serpenyőben, hogy ropogósak legyenek.
A pirítást érdemes alacsony lángon végezni, hogy a tortilla ne égjen meg, hanem egyenletesen ropogós legyen.
Az avokádót felkockázzuk, és a lime levével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg.
A lime leve segít frissen tartani az avokádót, és egy kis savanykás ízt ad neki.
A piros hagymát vékony karikákra vágjuk, és egy kis olívaolajjal átforgatjuk, hogy megszépüljön és édesebb ízű legyen.
A hagymát érdemes csak enyhén párolni, hogy ne veszítse el frissességét.
A pirított tortillákat tálra helyezzük, és egyenletesen elosztjuk rajtuk a főtt kukoricát, az avokádót, a hagymát és a friss koriandert.
Ha szereted a csípőset, egy kis jalapeñót is adhatsz hozzá.
A feta sajtot morzsoljuk rá a tetejére, és ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.
A feta sajt különleges ízt ad a tostadának, de ha nem szereted, más sajttal is helyettesítheted.
Tálaljuk az elkészült tostadát, és ha szükséges, egy kis lime levével is meglocsolhatjuk a tetejét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.