A sült tortilla darabokat helyezd egy tányérra, és tartsd melegen, hogy a zöldségekkel frissen tálald.
Ha a tortilla túl kemény, egy kevés olívaolajjal meglocsolhatod, hogy puhábban maradjon.
Az avokádót vágd félbe, és távolítsd el a magját. A húsát egy kanállal szedd ki, és egy tálban villával törd össze.
Az avokádót érett állapotban válaszd, hogy könnyen törhető legyen, és krémes textúrát kapj.
A cseresnyepaprikát, paradicsomot és póréhagymát vágd apró kockákra. A fokhagymát finomra aprítsd.
Ha nem szereted a csípős ízeket, csökkentsd a cseresnyepaprika mennyiségét!
A felaprított zöldségeket add hozzá az avokádóhoz. Facsard bele a lime levét, majd keverd össze.
A lime friss ízt ad, és megakadályozza, hogy az avokádó megbarnuljon.
Szórd rá a finomra vágott koriandert, és ízesítsd sóval, fekete borssal.
A koriander frissességet ad a keveréknek, de ha nem szereted, használhatsz petrezselymet is.
A kész zöldséges avokádós keveréket halmozd a tortillákra, és tálald.
A tortillákra való halmozás előtt a zöldségeket kicsit hagyhatod pihenni, hogy az ízek jobban összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.