A yuja gyümölcsöt vágd félbe, majd kanállal kapard ki a húsát. A citromos hús és a lé is felhasználható a hwachae készítéséhez.
A yuja külső héja édesen kesernyés, így érdemes csak a belső húsát használni, hogy friss és ízes legyen a hwachae.
A yuja gyümölcsöt és a cukrot tedd egy nagy tálba. Add hozzá a citruslevet (ha használod), majd jól keverd össze, hogy a cukor feloldódjon.
A cukrot alaposan keverd el, hogy ne maradjon szemcsés, így az ital sima és kellemes lesz.
Töltsd fel a tálat szénsavas vízzel, majd keverd össze az összes hozzávalót.
A szénsavas víz segít, hogy az ital frissítő és enyhén habos legyen, így még ízletesebb lesz.
Tedd hozzá a jégkockákat, és díszítsd friss mentával.
A menta frissessége kiemeli a citrusos ízt, és vizuálisan is szép kiegészítője a hwachae-nak.
Tálald az italt frissen, és élvezd a hűsítő hatást.
Ez a koreai citrusos ital tökéletes frissítő a melegebb hónapokban, különösen, ha vendégeket fogadsz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.