Főzd meg a soba tésztát forrásban lévő vízben a csomagoláson található utasítások szerint.
A tésztát ne főzd túl, hogy megőrizzék a textúrájukat. Az ideális állag elérése érdekében ne főzd 5 percnél tovább.
Amikor a tészta elkészült, szűrd le és öblítsd le hideg vízzel, hogy leállítsd a főzési folyamatot és elérd a kívánt állagot.
A hideg víz segít a tészta állagának javításában, és friss, tiszta ízt ad.
A zöldségeket (uborka, sárgarépa, zöldhagyma) vékony csíkokra vágd fel.
A zöldségeket egyenletesen vágd fel, hogy minden falat egyforma méretű és könnyen fogyasztható legyen.
A szójaszószt, mirint és a dashi alaplevet keverd össze egy kis tálban, majd hűtsd le a szószt a hűtőben.
A szójaszósz és a mirin keveréke adja meg az étel alapízét, miközben a dashi alaplé gazdagítja a szószt.
Tálald a lecsöpögtetett soba tésztát egy tálra, és rakd rá a friss zöldségeket.
A tálalás előtt minden összetevőt alaposan össze kell keverni, hogy minden falat gazdag legyen ízben.
A szószt tálald külön kis tálkában, hogy mindenki magának mártogathassa a tésztát.
A szósz külön tálalása lehetővé teszi, hogy mindenki a saját ízlése szerint adagolja a szószt.
Szórd meg a kész ételt fekete szezámmal és nori lapokkal.
A szezám és nori extra ízt és textúrát ad, miközben díszíti az ételt is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.